Termőföld szállítás

Vállaljuk termőföld és töltőföld konténeres kiszállítását Budapesten és vonzáskörzetében.

Az akadálytalan szállítás érdekében többféle méretű konténer és teherautó áll rendelkezésünkre, hogy maximálisan kielégíthessük ügyfeleink igényeit.

Szállítunk:

  • Natúr és darált termőföldet (Főként füvesítéshez alkalmas rögöket tartalmazó vagy homogén föld.)
  • Natúr és darált trágyás földet (Magas tápanyagtartalmú föld kertépítéshez, gyümölcsfákhoz, dísznövényekhez, talajjavításhoz rögökkel vagy homogén formában, szalmát is tartalmazhat.)
  • Natúr és darált trágyás földet tőzeggel (Magasabb minőségű föld bármilyen igényhez.)
  • Natúr és darált földet tőzeggel (Főleg díszkertekhez ajánlott.)
  • Darált tőzeget (Meszes föld javításához használatos.)
  • Darált tőzeget műtrágyával (Talajjavításhoz, különleges igényű növényekhez.)
  • Marha- és istállótrágyát (Haszonkertekhez.)
  • Töltőföldet (Növénytelepítésre alkalmatlan.)

Aktuális árainkról és a szállítás feltételeiről érdeklődjön bizalommal kollégáinknál!

Bízzon a profikban, és ha termőföld szállításról van szó, bátran keressen minket elérhetőségeink valamelyikén!

termofold

Tudnivalók a zöldhulladékról

A zöldhulladék roppant hasznos anyag tud lenni, ám gyakran megesik, hogy az embereknek a legnagyobb igyekezet ellenére sincs elég idejük, helyük, energiájuk a komposztálással foglalkozni. Ezekben az esetekben igényelhető a zöldhulladék konténeres elszállítása.

Mit is nevezünk zöldhulladéknak?

E fogalom alatt a lehullott növényi lombokat, a fanyesedékeket, az elszáradt ágakat, leveleket értjük. Ezek időszakos hulladékok abban az értelemben, hogy legnagyobb mennyiségben az őszi és tavaszi kertrendezésekkor gyűlnek össze. Ilyenkor komoly problémát okozhat a zöldhulladék elhelyezése. Akiknek van rá módja, a kert végében felállított komposztálóban hasznosíthatják ezeket az anyagokat, sokaknak azonban ez a lehetőség nem elérhető. Előfordulhat ugyanis, hogy nincs olyan területe, ahol ezt megtehetné, de az is lehetséges, hogy egyszerűen akkora mennyiségű zöldhulladék gyűlt össze, hogy nem bír vele.

Nagy kertrendezésre készül, de nem tud mit kezdeni a keletkező zöldhulladékkal? Forduljon bizalommal hozzánk, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

 

 

 

 

Segítség a kertépítésben

Egy igényeinknek és álmainknak megfelelő kert kivitelezése jóval több munkát igényel, mint felásni a kertet és elültetni néhány előre kiválasztott virágot és cserjét. Egy szép kert időtállóságához szükség van a jó minőségű és kellő mennyiségű termőföld szállítására is. A kertek legritkább esetben rendelkeznek tökéletes termőfölddel, így gyakorta felmerülő probléma a termőföld szállítása.

Cégünk vállalja az Ön igényeinek megfelelő mennyiségű termőföld szállítását különböző méretű konténerekben, a helyzethez igazodva. Az általunk szállított föld, jó minőségű, és az Ön által választott funkciót elégíti ki. Ha a tereprendezést követően töltőföld szükséges még a termőföld réteg előtt, vagy műtrágyára van szükség a jó termőképesség elérése érdekében, ezt is vállaljuk!

Töltő és termőföld kiszállítást vállalunk Budapest egész területén! Tekintse meg weboldalunk bővebb információit, valamint bátran érdeklődjön elérhetőségeinken, és vágjon bele a kertépítésbe profi segítséggel!

kontenerbudapest.hu

Vállaljuk a zöldhulladék elszállítását is!
Háztartásunkban és kertünkben rengeteg zöldhulladék keletkezik, sokkal több, mint gondolnánk. Zöldhulladék például a lehullott falevelek és ágak, a különböző növénynyesedékek, levágott fű stb. De zöldhulladéknak minősülnek a különböző zöldség szárak, olajos magvak, levelek, csonthéjak, tojáshéj, vágott virág, szobanövény és meglepő, de a festetlen és fehérítetlen papír is.
Zöldhulladék az év minden szakában keletkezik, hisz ősszel a lehulló falevelek okoznak problémát, nyáron a kerti munkák során keletkezik, télen a fa felvágása során, tavasszal pedig elkezdődik a kert megújítása, a visszametszések, átültetések.

Fontos tudni, hogy a zöldhulladék eltávolításáról és gyűjtéséről is ugyanúgy gondoskodni kell, mint az általános hulladékszállításról. Amennyiben Ön is környezettudatos szeretne lenni, gyűjtse külön a zöldhulladékot! És mi lesz az összegyűjtött zöldhulladékkal? Hívjon minket, és elszállítjuk!

A konténerbérlés ebben az esetben is kiváló megoldást kínál! Ha felkeltettük érdeklődését, ne habozzon igénybe venni szolgáltatásainkat!

zöldhulladék ellszállítása
Telefon: +36309420320
E-mail: beckertrans@amcomp.hu