Épületbontás, építési törmelék szállítás

Építkezésnél vagy lakásfelújításnál sokaknak okoz problémát a munkálatok során keletkező bontási törmelék kezelése, építési törmelék szállítása, mivel ez a hulladéktípus nem helyezhető el a normál háztartási hulladéktárolókban.

Erre a problémára kínálunk megoldást a konténer rendelés révén, tekintse meg kedvezményes árainkat: konténer szállítás árak

Építési törmelék és hulladék szállítás:

+36 30 9 420 320

Kisvállalkozóknak, nagy munkához az építőiparban!

A Becker és M Kft. Budapest minden kerületébe szállít konténert több méretben, kedvező áron! Szakembereinkkel, és konténerszállító autóinkkal gyorsan ki- és elszállítjuk a konténert és benne az építési hulladékot.

Keressen fel minket bizalommal építési törmelék és hulladék szállítás ügyében, csapatunk rendelkezésére áll!

 

Épületbontás? Az építési törmelék elszállításáról mi gondoskodunk!

Épületbontás? Az építési törmelék elszállításáról mi gondoskodunk! Mostanság az épületekkel kapcsolatban igazi körforgás figyelhető meg országszerte. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb ingatlan megszületéséhez szükségessé válik bizonyos létesítmények lebontása, így az emberek a múlt elbúcsúztatása mellett az újdonságok eljövetelét is köszönthetik. Ha Ön a múltat temetné, vagyis épületbontásba fogna bele, kérje közreműködésünket az építési törmelék elszállításához!

Az épületbontás egyik legfontosabb mozzanata az építési törmelék elszállítása, ugyanis ezek olyan anyagok, amelyeknek többsége veszélyes a környezetre, ezért szükséges összegyűjteni, és az erre kijelölt helyre elszállítani. Mivel fontosnak tartjuk a környezetvédelmet, szeretnénk a munkálatokhoz rugalmas és ügyfélközpontú szolgáltatással hozzájárulni, aminek alapját munkatársaink több éves szakértelme és megbízható munkagépeink biztosítják.

Tapasztalja meg Ön is szolgáltatásaink előnyeit! Óvja a természetet, ehhez pedig vegye igénybe az épületbontás mellé építési törmelék elszállítási szolgáltatásunkat! Keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Velünk simán megy az épületbontás!

Velünk simán megy az épületbontás!Egy épületbontás lehet rumlis és kaotikus, de ugyanígy lehet szervezett és rendezett is. Elkerülhetetlen az, hogy ne keletkezzen sok és sokféle szemét, törmelék a munka jellegéből adódóan, aminek viszont nem kell szanaszét hevernie, és akadályoznia a tempós épületbontást.

Béreljen időben konténereket, és gyűjtse így az épületbontásból keletkezett szemetet, mert így sok időt és fáradtságot tud megtakarítani; ellenkező esetben csak saját magát akadályozza! A munka során a szemét csoportosítva kerülhet a bérelt konténerekbe aszerint, hogy milyen az anyaga, felhasználható-e még, vagy hová kerül majd ezután. Ez mindenkinek az érdeke, tehát nem kell bizonygatnunk, miért fontos, hogy az egyik legelső teendője a konténerbérlés legyen az épületbontáshoz!

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat konténerbérléssel kapcsolatban épületbontáshoz is! Keressen fel minket bizalommal, és érdeklődjön a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

Telefon: +36309420320
E-mail: beckertrans@amcomp.hu