Sóder, homok

Amennyiben szeretné igénybe venni a sóder, homok vagy termőföld  konténeres kiszállítását vagy kérdése lenne a szolgáltatással kapcsolatban, keressen minket a +36 30 9420 320-as telefonszámon.

 

Termőföld szállítás: Legyen Ön a szomszéd, akinek zöldebb a kertje!

Ahhoz, hogy a kertünk szép legyen, valóban sokat kell vele törődni, folyamatos ápolásra szorul. Azonban idővel lehet, hogy hiába próbálkozunk, mert a föld is elhasználódik: kiszívják belőle a növények a tápanyagot, és ezen kívül is sokat elvisz belőle a szél, vagy elmossa az eső. Ilyenkor érdemes igénybe venni a termőföld szállítást!

Termőföld szállítással felfrissíthetjük a felső talajréteget, hogy az újra tápanyagban dús legyen, és mindent biztosítson, amire a növényeknek szükségük van. Így egészségesebbé válnak, virágzásnak indulnak, több termést hoznak, és meg is erősödnek. Tápanyagban gazdag termőföldre van szüksége például a paradicsomnak, az epernek, a zöldborsónak, vagy a muskátlinak is. Egyes növényeket nem is ajánlott több éven át ugyanoda ültetni, ám ha nincs lehetőségünk a hely változtatásához, e probléma megoldására is jó választás a termőföld szállítás.

Forduljon hozzánk bizalommal termőföld szállítással kapcsolatban, és legyen az Ön kertje a legzöldebb a környéken!

Telefon: +36309420320
E-mail: beckertrans@amcomp.hu