Konténeres sitt szállítás

Konténeres sitt szállítás, szemétszállítás Budapesten és környékén!

Az építkezés, lomtalanítás és egyéb alkalmi szállítás népszerű eszköze a nyitott konténer. Széles térfogat tartományban készül, szállítása önrakodó céljárművekkel történik.

Társaságunk sitt szállítás, szemétszállítás szolgáltatásával készséggel áll kedves Ügyfelei rendelkezésére.

Hívjon minket, ha bármiben segíthetünk!

Sitt szállítás:

 • sitt, homok, sóder szállítás
 • konténeres termőföld szállítás
 • építési-bontási törmelék elszállítása

Szemétszállítás:

 • kommunális hulladék, szemét
 • kerti hulladék
 • föld, kavics
 • egyéb lomtalanítás

A szemétszállításhoz 3, 4, 6, 8 illetve 10 m3-es nyitott és lehajtható ajtajú konténereket alkalmazunk, nagyobb építési munkák esetén 25-30 m3-es konténereket is tudunk biztosítani szükség esetén.

Becker konténer – professzionális hulladékkezelés

kocsi1

Lakásfelújítás Becker konténerekkel

Felújítja lakását vagy éppen esedékes egy átalakítás a családi házban, esetleg kibővítené otthonát?

Köztudott, hogy az ehhez hasonló munkálatok igen sok törmelékkel és felhalmozódó szeméttel járnak. Ilyenkor érdemes már a munkálatok megkezdése előtt alaposan átgondolni, mire is lesz szükség, hogy gyors és hatékony legyen a felújítás vagy átépítés folyamata. A profi szakemberektől kezdve az alapanyagok kiválasztásáig figyelni kell arra is, hogy a törmelék a megfelelő helyre kerüljön.

Ne feledkezzen meg a konténer bérlésről sem, hiszen alapvető felszerelését képezik az ilyen jellegű munkálatoknak. Rendeljen tőlünk konténereket és könnyítse meg a munkát saját maga számára! Cégünk konténerek széles választékát kínálja, melyek között különböző méreteket kínálunk, attól függően, hogy Önnek éppen melyik a legmegfelelőbb.

Válasszon a felújítás méretéhez megfelelő konténert és gondoskodjon a törmelék szakszerű tárolásáról, illetve elszállításáról! Cégünk versenyképes árakon dolgozik, biztosítva minden kedves ügyfele számára az elérhető és minőségi szolgáltatásokat. Konténereink bérelhetők magánszemélyek számára is, így Önnek eggyel kevesebb dologgal kell foglalkoznia. Keressen minket bizalommal, és béreljen tőlünk konténert!

Konténer a belvárosban

Budapest belvárosában lakik és gondot okoz Önnek, hogy miként lásson neki otthona felújításának? Aggódik, hogy a tömbház lakói mit szólnak majd a sok-sok hulladékhoz, ami a munkálatok során keletkezik?

Vannak bizonyos átalakítási, felújítási munkák, melyekhez elkerülhetetlen a konténer bérlése. Miért érdemes ilyen esetekben konténert bérelni?

Kapcsolat

 • A konténerek kiszállítása és kihelyezése roppant biztonságos.
 • Önnek nem kell attól tartania, hogy a lakásából származó hulladék mások szeme láttára fog az udvaron díszelegni.
 • Megakadályozza, hogy a szálló por beterítse a környéket, bosszúságot okozva ezzel a szomszédoknak.
 • Mivel a hulladékot a konténerbe helyezi el, így feltehetően a többi lakót kevésbé zavarni.
 • Szolgáltatásunk pontos, gyors; és korrekt ajánlatokkal várjuk Önt.

Előzze meg a bajt, ne kerüljön összetűzésbe a lakóközösség többi tagjával, hiszen éppen elég nehézséget okoz a felújítás is!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal!

Hogyan jussak Budapesten konténerhez?

Könnyen, gyorsan, kiváló minőségben és jó áron a Becker és M Kft. jóvoltából!

Nem tehetjük meg azt, hogy akárhol tároljuk a hulladékot, hiszen helyet és biztonságot kell teremteni a közlekedésnek és a lakóknak is, megteremtve ezzel az optimális környezetet.

Miért válassza a Becker konténereket?

A tárolásnak szigorú szabályai vannak, hiszen lebomló, újrafelhasználható és veszélyes hulladékok is keletkeznek, melyeket a megfelelő szabvány szerint kell szállítani és tárolni. Erre adnak biztosítékot Önnek a Becker konténerek, melyek kiváló alapanyagból, a megfelelő biztonsági előírások szerint készülnek.

A konténerek jelentősége a megjelenése pillanatától kezdve meglepően gyorsan megugrott. Nem csoda, hiszen a konténer a legegyszerűbb, leghatékonyabb megoldás anyagtárolásra és szállításra, legyen az bármilyen típusú hulladék, építési törmelék, vagy építkezési alapanyag. Kiválóan alkalmas továbbá lomtalanításhoz, hiszen mindannyiunk érdeke, hogy tisztán és rendben tartsuk utcáinkat és helyet kapjon a környezettudatos gondolkodásmód.

Konténerre van szüksége? Ne keressen tovább, hiszen mi biztosítjuk Önnek a gyors szállítást, precíz munkavégzést és a kiváló minőséget egyaránt, mindezt kedvező áron!

 

 

 

Kapcsolat


 

Konténer, nem csak szemétszállításhoz!

A konténer manapság már számos lehetőséget rejt magában. A kezdeti, szeméttárolásra alkalmazott konténerek ma már sokkal több lehetőséget rejtenek magukban, hiszen segítségükkel könnyen megszabadulhat a felhalmozódott sittes törmeléktől, a földmunkák során összegyűlt anyagoktól, de  a modernizálásuk akár azt is lehetővé teszi, hogy lakóterekként funkcionáljanak.

Nálunk otthonokat még ugyan nem, de mindenféle szállítási és tárolási funkciót ellátó konténereket bérelhet. Nem csupán olcsó szolgáltatást biztosítunk, de Budapest minden kerületébe, illetve vonzáskörzetébe vállalunk kiszállást.

Megszabadulna feleslegessé vált bútoraitól? Nem kell megvárnia az éves lomtalanítást, velünk azonnal megszabadulhat a már csak porfogónak jó lomoktól!

Hívjon minket bátran és mi megszabadítjuk a használhatatlan hagyatéki bútoroktól, a nagymama ormótlan ruhás szekrényétől vagy a kicsik által összefirkált dohányzóasztaltól.

Minden igényt kielégítő változatos méretű konténerekkel és korrekt, versenyképes árakkal várjuk. Forduljon hozzánk bizalommal és hívjon minket most!

Sitt szállítás biztonságosan

Építkezés, felújítás során keletkezett hulladék, a sitt elszállítása nem csak esztétikai szempontból lényeges feladat, de törvényileg szabályozott is. Amennyiben valaki nem megfelelően jár el a sitt szállítás során, úgy komoly szankciókkal kell számolnia.

Mit nevezünk sittnek?

A sitt, vagyis az építési hulladék, az inert hulladékok közé tartozik, ám ezek a fogalmak nem egymás helyettesítői. Inert hulladék az, ami nem megy át kémiai, biológiai és fizikai átalakuláson, vagyis nem oldódik, nem ég, biológiai úton nem bomlik le, továbbá nem veszélyezteti a felszíni és felszín alatti vizeket. Az építési hulladék jó része inert hulladék, ám fontos megjegyezni, hogy nem teljes egészében az.

A sitt szállítás egyik legkézenfekvőbb módja a konténeres megoldás, melynek során egy erre a célra kijelölt konténerbe gyűjtik össze a munkálatok során felgyülemlő sittet, majd a felújítás, építkezés végeztével elszállítják azt.

Felújításra készül? Építkezik? Keresse fel a Becker és M Kft.-t, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Konténerbérlés építési törmelék szállításához

Az álomotthon tervezése és kialakítása során számtalan lehetőség kínálkozik, legyen szó új ház építéséről vagy már meglévő ingatlan felújításáról, hiszen az építőipari megoldások és technológiai újítások lehetőséget kínálnak számtalan gazdaságos, kreatív és egyedi ötlet megvalósítására. Az építkezések hosszadalmas és komplex feladatok összességét foglalják magukba, melyek során elkerülhetetlen, hogy nagy mennyiségű építési törmelék keletkezzen, melyet minden esetben a megfelelő módon szükséges gyűjteni és elszállítani.

A konténerbérlés sokoldalúan előnyös megoldást kínál az építési törmelék elszállításához, hiszen gazdaságos, precíz és a számos méretben igényelhető konténereknek köszönhetően tiszta munkakörnyezet is biztosítható segítségükkel. Az építési törmelékek között meganyi építőanyag típus, a környezetre káros hulladék és egyéb sitt típus megtalálható, melynek következtében a konténerbérlés segítségével ezek szabályosan, akár elkülönítve is gyűjthetőek és szállíthatóak a további feldolgozási módszereknek megfelelően.

Megbízható konténerbérlésért és sitt szállításért tekintse meg weboldalunk további információit, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

 

 

 

Kapcsolat


 

Lomtalanítson konténerrel!

Lassan közeleg a tavasz, az emberek elkezdik a ház-lakás körüli tennivalókat, elpakolják az idényholmikat. Jön a nagytakarítás, a tavaszi megújulás, ám ekkor szembesül az ember azzal, mennyi feleslegesen felhalmozott kacat van a lakásában, padlásán, pincéjében vagy a kertjében. Ilyenkor érdemes hozzánk fordulni! Béreljen egy igényeinek megfelelő méretű konténert, és tisztítsa meg életterét a feleslegessé vált holmiktól!

Régen őrzött lim-lomok, használhatatlan bútorok, a kert végében tárolt „majd jó lesz még valamire” építési anyagok: ezek mind az Ön életteréből vonják el a helyet. Pakolja és nézze át otthonát, dobja ki a felesleges szemetet! Ha közben egy kisebb lakásfelújítás is kezdetét veszi, a megrendelt konténer erre is a rendelkezésére fog állni, hiszen sitt és szemétszállítást, valamint építési törmelék vagy kerti tereprendezés után maradt hordalékok elszállítását vállaljuk!

Ha Önnek nincs kedve kivárni az évi egyszeri lomtalanítási akciót, válasszon minket! Budapest egész területén rendelkezésére állunk, bármelyik kerületbe is kíván konténert bérelni!

 Új otthona legyen tökéletesen komfortos!

Költözések során könnyedén előfordul, hogy hulladék halmozódik fel, azonban vannak olyan esetek, amikor már konténerre is szükség lehet. Főként kertes házaknál gyakori, hogy az előző lakó annyi felesleges, esetleg már megrongálódott holmit hagy a portán, hogy a szemétszállítást profikra kell bízni.

Lehet ez akár egy régi építkezésből ottmaradt sitt, kivágott fák maradványai, padláson porosodó holmik – egy a lényeg, ha nem szeretné megtartani, akkor szemétszállításra lesz szükség. Ha túl sok a hulladék, vagy olyan típusú, amit nem lehet a normál szemétszállítással elvitetni, akkor igényeljen tőlünk konténert!

Mindez pedig fordítva is igaz. Ha Ön olyan személy, aki nem szeretne úgy túladni a házán, hogy a felesleges holmit egyszerűen ott hagyja, akkor megint csak szüksége lehet ránk – gondoljon csak bele, ugye Ön sem szeretné, ha az új lakók a szemete között turkálnának?

Ha szemétszállításról van szó, akkor mi vagyunk a legjobb választás! Keressen minket bizalommal!

szemétszállítást

Ön csak építkezzen, és ne legyen gondja a sittre!

Ön éppen egy építkezés kellős közepén van, és nagy fejtörést okoz, hogy hogyan is lehetne elszállítani a felgyülemlett sittet? Mostantól Önnek erre ne legyen gondja, bízza ránk a sittszállítást!

A sitt építkezések és lakásfelújítások során szokott keletkezni, jelentős mennyiségben. Ez nem csak rosszul mutat, de sok esetben akadályozni is tudja a munkálatokat, ezért is érdemes még idejében gondoskodni az elszállításáról. Ezért mielőtt hozzálátunk egy-egy munkálatnak, tanácsos informálódni arról, hogy pontosan mi is számít sittnek.

A sittszállításba beletartozik a homok, sóder, konténeres termőföld, valamint az építési-bontási törmelék. Ennek okán a legideálisabb megoldás, hogyha az ezektől eltérő hulladékokat külön szelektáljuk, hiszen így megkímélhetjük magunkat a későbbi felesleges munkálatoktól.

Ne legyen gondja a sittszállításra és könnyítse meg az építkezéssel járó munkálatait! Béreljen Ön is tőlünk konténereket, hogy egy csapásra megszabaduljon a felesleges hulladékoktól!

konténer

 

Lakásfelújítás során felhalmozódott a hulladék?

A tavasz sok esetben szól a megújulásról, akár csak a lakásfelújítást nézzük. Az esetek többségében erre az időszakra időzítjük ezeket a procedúrákat. Bár a körülmények kedvezőek, a lakásfelújítás rengeteg stresszel járhat, mint például a folyamat alatt felhalmozódott hulladék elszállításának problémája.

Nem is gondolnánk, mennyi hulladék halmozódhat fel, még a legkisebb felújítás során is. Hogy melyek ezek? A felújítás mértékétől függően változhat a lista:

 • Törmelék – az esetleges falbontásból származó anyagok
 • Papír – a lakásfelújítások alkalmával elszállított hulladékok többségét ez teszi ki; tapéta, kartonok, és különböző csomagolások
 • Vegyi anyagok – festékes vödör, ecset, oldószerek, melyeket természetesen tilos a hagyományos szemétlerakókba dobni

Emellett megannyi feleslegessé vált kacattól szeretne megszabadulni az emberek többsége. És hogy mi a teendő ebben az esetben? Hulladékszállítással kapcsolatban keressen fel minket! Konténereink állnak rendelkezésére, kedvező feltételek mellett!

Konténerek

A sitt szállítás szabályai

A sitt szállításnak vannak szigorúan betartandó előírásai, melyeket törvények és rendeletek szabályoznak. Ezeket szigorúan ellenőrzik és szabálytalanság esetén súlyos büntetésre lehet számítani, így érdemes odafigyelni a betartásukra.

A sitt építési, bontási hulladékokból áll. Ezek a hulladékok olyanok lehetnek, amik vízben nem oldódnak, és akár szennyezhetik a felszíni, felszín alatti vizeket is. Az egészségre nem károsak, biológiai úton nem bomlanak le, nem lépnek heves reakcióba más anyagokkal akár egy égés során és egyéb fizikai érintkezés során.

A sitt szállításnál csak tégla, beton, csempe cserép és homok lehet a konténerben. Tilos a konténerbe rakni olyan anyagot, ami veszélyes hulladék, faanyag, éghető anyag, továbbá akkumulátort, szigetelőanyagot és autógumit is.

Megbízható, profi sitt szállításra van szüksége, korrekt feltételekkel? Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Szolgáltatásainkat érintő kérdés esetén forduljon hozzánk, készséggel állunk rendelkezésére!

A sitt szállítás szabályai

Kapcsolat

Hamarosan parkosíttatja telkét? Konténeres sittszállításra is szüksége lesz!

Hamarosan parkosíttatja telkét? Konténeres sittszállításra is szüksége lesz!A zöldellő pázsit, az élő fák és bokrok, a színes virágok mindenhol igazán jól mutatnak. Nem csoda, ha a parkosított területek nagyon jó befektetésnek számítanak. Ha Ön is éppen a közeljövőben tervezi parkosítani ingatlana környékét, ne habozzon felkeresni minket.

Cégünk hatékony segítséget tud nyújtani a konténeres sittszállításban. A parkosítással járó elintéznivalókhoz az is hozzátartozik, hogy a munkálatok előtt a területen található, felesleges épületeket eltüntetik.  A bontás közben sitt keletkezik, amit el kell szállíttatni a parkosítás befejezése előtt. Ehhez a feladathoz rendelheti meg tőlünk a szükséges konténereket, a mennyiség és méret tekintetében is egyedi igényei alapján.

Amennyiben szeretné a parkosítást a konténeres sittszállítás igénybevételével egyszerűen, gördülékenyen, tisztán letudni, válassza profi csapatunkat! A konténeres sittszállítással kapcsolatban, illetve a konténerbérlés részleteiről elérhetőségeink bármelyikén tájékozódhat, keressen minket bátran!

 

Szemétszállítás rugalmasan? Velünk lehetséges!

Szemétszállítás rugalmasan? Velünk lehetséges!

Legyen szó irodaházról, ipari telepről vagy egyszerű telephelyről, a közös bennük az, hogy gyakran problémát jelent területükről elszállíttatni a szemetet. Ugyanis ezeken a helyeken igencsak nagy mennyiségben gyűlik össze hulladék, ezt pedig nem lehet akárhogy elszállíttatni. Ha Önt is érinti a szemétszállítás problémája, és olyan szolgáltatást keres e téren, ami az Ön igényeihez igazodik, válasszon bennünket!

Mivel ismeretesek számunkra is a mostanság uralkodó állapotok a szemétszállítás terén, arra törekszünk, hogy ne kelljen az érintetteknek kellemetlen kompromisszumokat kötniük a felhalmozódott hulladékkal kapcsolatban, ezért a lehető legrövidebb időn belül biztosítjuk a szállítást az erre kijelölt helyre. Tudjuk, hogy már csak esztétikai szempontból sem mindegy, hogy milyen környezetben fogadják az emberek az ügyfeleket és dolgoznak nap, mint nap, ezért biztos lehet abban, hogy az igényeinek megfelelően számíthat ránk a szemétszállítással kapcsolatban.

Döntsön modern szolgáltatásunk mellett, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Kapcsolat

Telefon: +36309420320
E-mail: beckertrans@amcomp.hu