Gépi földmunka, tereprendezés

A konténer rendelés mellett számos egyéb szolgáltatást nyújtunk Ügyfeleink részére. Gépi földmunka segítségével vállaljuk átfogó tereprendezés elvégzését.

Tereprendezést is vállalunk! Hívjon minket!

Mi az a tereprendezés?

Tereprendezés alapvetően minden olyan, kézi vagy gépi földmunka, amely az adott terep (terület) szabálytalan felületét valamilyen mezőgazdasági vagy műszaki cél érdekében, egy előre meghatározott terv alapján szabályos felületté alakítja.

  • medenceásás
  • alap-emésztő és árokásás
  • fák-bokrok kiszedése
  • betontörés

Gépi földmunka és tereprendezés:

+36 30 9 420 320

 

Medencét tervez a kertbe? A tereprendezésről se feldkezzen meg!

Egy kertes házban mindig akad tennivaló, mindig vannak új ötletek. Amikor közeledik a tavasz, megkezdődnek a tervezgetések is. Jó lenne egy kicsit rendbe tenni a kertet, itt az ideje felújítani a házat vagy végre elkészíttetni azt a kerti medencét, amire már évek óta vágyunk.

Ha Ön is azok közé tartozik, akik az utóbbi mellett döntenek, és szeretne saját medencét építtetni, fontos, hogy alaposan tájékozódjon annak előkészületeiről. Forduljon bizalommal hozzánk, és vegye igénybe szolgáltatásainkat a medence építéshez kapcsolódó munkálatokkal kapcsolatban! Miben tudunk Önnek segíteni? A medencét nem mi építjük meg, de gondoskodunk arról, hogy az alapozás, vagyis a tereprendezés tökéletesen legyen elvégezve.

A tereprendezés azért fontos, hogy a kijelölt területen és környékén a terület meg legyen tisztítva, el legyen egyengetve és a zavaró, felesleges objektumok el legyenek távolítva. Ezt gépi földmunkával és az eltávolított föld konténeres elszállításával biztosítjuk megrendelőinknek.

Keressen fel minket bátran, és kérjen árajánlatot tereprendezésre!

Gépi földmunka télen is!

Gépi földmunka télen is! A különböző, városfejlesztéssel összefüggő munkálatok a téli időszak beköszöntével sem állnak meg. Ilyenkor a kivitelezőknek figyelembe kell venniük az évszak körülményeit; a tereprendezés kapcsán felmerülő ásást, illetve a jelentős mennyiségű föld mozgatását ezekben a hónapokban csakis gépi földmunkával lehet megvalósítani. Ha Önnek is szüksége lenne a szolgáltatásra, bízza ránk a gépi földmunka kivitelezését!

Mivel ilyenkor fagypont alá süllyed a hőmérséklet, a talaj ennek hatására sokkal nehezebben munkálható meg, főként korszerű berendezések nélkül. Ha igénybe veszi gépi földmunka szolgáltatásunkat, nem állhat a munkavégzés a fagy által megkeményedett föld miatt, ugyanis berendezéseink könnyedén felveszik vele a harcot.

Könnyítse meg a munkások helyzetét a téli időszakban, ne álljanak a munkálatok a szélsőséges időjárás miatt! Vegye igénybe gépi földmunka szolgáltatásunkat, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

Tereprendezés? Állunk szolgálatára!

A tereprendezés számos építési folyamat alapvető munkálata, mely során rendkívül fontos a szakértő csapat és korszerű géppark, hiszen ez a tevékenység szolgáltatja az építkezés alapját, vagy éppen utolsó simításait.

Gépparkunkat nagy figyelemmel, a legkülönbözőbb igényeknek megfelelően alakítottuk ki, ezért a tereprendezési földmunkák nem jelentenek nehézséget számunkra. Jól képzett, tapasztalt szakembereink biztos tudással mérik fel a kezelendő területet, így a leghatékonyabb, leggyorsabb és leggazdaságosabb gépeket állíthatjuk munkába.

Cégünk építkezés előtti és utáni tereprendezést is vállal, sőt gond nélkül végezzük a medencék és kerti tavak kialakításához szükséges feladatokat és területtisztítási munkákat is, valamint az ebből származó sitt és föld elszállítását is vállalni tudjuk. Szakembereink a munka közben felmerülő problémákat is orvosolni tudják, korszerű berendezéseikkel egyszerűbbé és pontosabbá teszik a munkavégzést.

Keressen bennünket bizalommal, szakképzett csapatunk egyszerűen és hibátlanul végzi el a lehetetlennek tűnő feladatokat is! Ha tereprendezésre van szüksége, keressen minket bizalommal, Budapest összes kerületében, illetve Üllőn, Gyálon, Vecsésen, Gyömrőn és Ecseren is vállalunk megbízást!

 

A tereprendezésben is segítünk!

A tereprendezésben is segítünk!Telephelyén tereprendezésre lenne szükség? Esetleg egy speciális munkához kellene segítség? Meghibásodott a saját gépe? Hívjon minket, hiszen földmunka gépeink a rendelkezésére állnak!

Mi segítünk akkor is, ha tereprendezési feladatokat kell ellátni, hiszen tudjuk, hogy nem minden esetben van rá mód, hogy ezt házon belül megoldják. Kíváncsi rá, hogy miért jár jól, ha minket hív?

  • Profi, gyakorlott szakembereink segítenek Önnek abban, hogy a legegyszerűbben, leggyorsabban végbemehessen az egész munkafolyamat a tereprendezés során.
  • Ha csak időszakosan van szüksége a szolgáltatásra, jobban megéri minket hívni, mint megvásárolni egy munkagépet, melynek a tárolásáról és karbantartásáról is gondoskodni kell.
  • Mi valóban tökéletes munkát végzünk elérhető áron, így biztosan nem fog csalódni a végeredményben!

Amennyiben tereprendezési feladatok ellátására van szükség, és a legjobb megoldást szeretné megtalálni, akkor keressen minket Ön is bizalommal! Várjuk jelentkezését!

 

Tereprendezéssel a szép kertért

TereprendezésNincs megelégedve kertjével? A növényekkel túlzsúfolt terület helyett szeretne inkább egy kellemes kis pihenőt kialakítani? Vagy inkább zöldségeket, gyümölcsöket ültetne? Mi segítünk a tereprendezésben!

Tereprendezési szolgáltatásunk keretében úgy alakítjuk át kertjét, hogy az megfeleljen minden elvárásának. Számunkra nem akadály, ha most látszólag átláthatatlanság uralkodik, de Ön egy olyan kis csendes pihenős kertet szeretne kialakítani, ahová bármikor visszahúzódhat relaxálni. Eltávolítjuk a felesleges fákat, bokrokat, feltörjük a betont és természetesen segítünk a keletkező hulladék elszállításában is. Ha minket bíz meg a tereprendezéssel, bátran gondolkodhat medence, vagy akár kerti tó kialakításában is, hiszen profi gépeinkkel és tapasztalt munkatársainkkal vállaljuk az ásási feladatokat is. A hulladékok összegyűjtéséhez konténert is tudunk biztosítani.

Ha szeretné igénybe venni tereprendezési szolgáltatásunkat, hogy végre valóban olyan legyen a kertje, amilyennek megálmodta, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Számíthat ránk hulladékszállításban és konténeres sittszállításban is!

 

A tökéletes golfpálya alapja a professzionális tereprendezés!

A tökéletes golfpálya alapja a professzionális tereprendezés!A golf története egészen az 1400-as évekre nyúlik vissza, és napjainkban is igen nagy népszerűségnek örvend. Sokan a tehetősek sportjának tartják, pedig szinte bárki űzheti ezt a típusú kikapcsolódást, aki rendelkezik kellő türelemmel és koncentrációs képességgel. Ahhoz azonban, hogy valóban tökéletes élményt nyújthasson a golf, szükséges a pálya professzionális kivitelezése, melyhez elengedhetetlen az ideális tereprendezés!

A tereprendezés egy golfpálya esetében különös pontosságot és szakértelmet igényel, hiszen a játékhoz elengedhetetlen az ideális domborzat kialakítása. Az egyenetlen földfelület megakadályozhatja az ütést, illetve eltérítheti a labda irányát, így élvezhetetlenné téve a játékot.

A golfpálya kialakítása során a tereprendezéshez tartoznak a különböző emelkedők, és süllyedők, illetve egyenletes felületek kialakítása, továbbá a füvesített és homokos felületek megalapozása. Ha Ön is profi szakemberekre szeretné bízni a tereprendezést golfpálya, vagy bármilyen más kialakítás során, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Gépi földmunka képek

További szolgáltatásaink: épületbontás és konténeres sitt szállítás.

Telefon: +36309420320
E-mail: beckertrans@amcomp.hu