Gépi földmunka, tereprendezés

A konténer rendelés mellett számos egyéb szolgáltatást nyújtunk Ügyfeleink részére. Gépi földmunka segítségével vállaljuk átfogó tereprendezés elvégzését.

Tereprendezést is vállalunk! Hívjon minket!

Mi az a tereprendezés?

Tereprendezés alapvetően minden olyan, kézi vagy gépi földmunka, amely az adott terep (terület) szabálytalan felületét valamilyen mezőgazdasági vagy műszaki cél érdekében, egy előre meghatározott terv alapján szabályos felületté alakítja.

 • medenceásás
 • alap-emésztő és árokásás
 • fák-bokrok kiszedése
 • betontörés

Gépi földmunka és tereprendezés:

+36 30 9 420 320

 

Tereprendezés? Állunk szolgálatára!

A tereprendezés számos építési folyamat alapvető munkálata, mely során rendkívül fontos a szakértő csapat és korszerű géppark, hiszen ez a tevékenység szolgáltatja az építkezés alapját, vagy éppen utolsó simításait.

Gépparkunkat nagy figyelemmel, a legkülönbözőbb igényeknek megfelelően alakítottuk ki, ezért a tereprendezési földmunkák nem jelentenek nehézséget számunkra. Jól képzett, tapasztalt szakembereink biztos tudással mérik fel a kezelendő területet, így a leghatékonyabb, leggyorsabb és leggazdaságosabb gépeket állíthatjuk munkába.

Cégünk építkezés előtti és utáni tereprendezést is vállal, sőt gond nélkül végezzük a medencék és kerti tavak kialakításához szükséges feladatokat és területtisztítási munkákat is, valamint az ebből származó sitt és föld elszállítását is vállalni tudjuk. Szakembereink a munka közben felmerülő problémákat is orvosolni tudják, korszerű berendezéseikkel egyszerűbbé és pontosabbá teszik a munkavégzést.

Keressen bennünket bizalommal, szakképzett csapatunk egyszerűen és hibátlanul végzi el a lehetetlennek tűnő feladatokat is! Ha tereprendezésre van szüksége, keressen minket bizalommal, Budapest összes kerületében, illetve Üllőn, Gyálon, Vecsésen, Gyömrőn és Ecseren is vállalunk megbízást!

 

A tereprendezésben is segítünk!

A tereprendezésben is segítünk!Telephelyén tereprendezésre lenne szükség? Esetleg egy speciális munkához kellene segítség? Meghibásodott a saját gépe? Hívjon minket, hiszen földmunka gépeink a rendelkezésére állnak!

Mi segítünk akkor is, ha tereprendezési feladatokat kell ellátni, hiszen tudjuk, hogy nem minden esetben van rá mód, hogy ezt házon belül megoldják. Kíváncsi rá, hogy miért jár jól, ha minket hív?

 • Profi, gyakorlott szakembereink segítenek Önnek abban, hogy a legegyszerűbben, leggyorsabban végbemehessen az egész munkafolyamat a tereprendezés során.
 • Ha csak időszakosan van szüksége a szolgáltatásra, jobban megéri minket hívni, mint megvásárolni egy munkagépet, melynek a tárolásáról és karbantartásáról is gondoskodni kell.
 • Mi valóban tökéletes munkát végzünk elérhető áron, így biztosan nem fog csalódni a végeredményben!

Amennyiben tereprendezési feladatok ellátására van szükség, és a legjobb megoldást szeretné megtalálni, akkor keressen minket Ön is bizalommal! Várjuk jelentkezését!

 

Tereprendezéssel a szép kertért

TereprendezésNincs megelégedve kertjével? A növényekkel túlzsúfolt terület helyett szeretne inkább egy kellemes kis pihenőt kialakítani? Vagy inkább zöldségeket, gyümölcsöket ültetne? Mi segítünk a tereprendezésben!

Tereprendezési szolgáltatásunk keretében úgy alakítjuk át kertjét, hogy az megfeleljen minden elvárásának. Számunkra nem akadály, ha most látszólag átláthatatlanság uralkodik, de Ön egy olyan kis csendes pihenős kertet szeretne kialakítani, ahová bármikor visszahúzódhat relaxálni. Eltávolítjuk a felesleges fákat, bokrokat, feltörjük a betont és természetesen segítünk a keletkező hulladék elszállításában is. Ha minket bíz meg a tereprendezéssel, bátran gondolkodhat medence, vagy akár kerti tó kialakításában is, hiszen profi gépeinkkel és tapasztalt munkatársainkkal vállaljuk az ásási feladatokat is. A hulladékok összegyűjtéséhez konténert is tudunk biztosítani.

Ha szeretné igénybe venni tereprendezési szolgáltatásunkat, hogy végre valóban olyan legyen a kertje, amilyennek megálmodta, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Számíthat ránk hulladékszállításban és konténeres sittszállításban is!

 

A tökéletes golfpálya alapja a professzionális tereprendezés!

A tökéletes golfpálya alapja a professzionális tereprendezés!A golf története egészen az 1400-as évekre nyúlik vissza, és napjainkban is igen nagy népszerűségnek örvend. Sokan a tehetősek sportjának tartják, pedig szinte bárki űzheti ezt a típusú kikapcsolódást, aki rendelkezik kellő türelemmel és koncentrációs képességgel. Ahhoz azonban, hogy valóban tökéletes élményt nyújthasson a golf, szükséges a pálya professzionális kivitelezése, melyhez elengedhetetlen az ideális tereprendezés!

A tereprendezés egy golfpálya esetében különös pontosságot és szakértelmet igényel, hiszen a játékhoz elengedhetetlen az ideális domborzat kialakítása. Az egyenetlen földfelület megakadályozhatja az ütést, illetve eltérítheti a labda irányát, így élvezhetetlenné téve a játékot.

A golfpálya kialakítása során a tereprendezéshez tartoznak a különböző emelkedők, és süllyedők, illetve egyenletes felületek kialakítása, továbbá a füvesített és homokos felületek megalapozása. Ha Ön is profi szakemberekre szeretné bízni a tereprendezést golfpálya, vagy bármilyen más kialakítás során, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Gépi földmunka képek

További szolgáltatásaink: épületbontás és konténeres sitt szállítás.

Facebook

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Épületek bontását és a törmelék elszállítását vállaljuk. http://kontenerbudapest.hu/epuletbontas-epitesi-tormelek-szallitas/

  Pinned: 29 Aug 2015
 • Termőföld és töltőföld konténeres szállítása Budapesten és vonzáskörzetében. http://kontenerbudapest.hu/termofold-szallitas/

  Pinned: 25 Aug 2015
 • Munkánkat csak a legjobb gépekkel és konténerekkel végezzük. http://kontenerbudapest.hu/gepparkunk/

  Pinned: 25 Aug 2015
 • Konténeres szállítást bízza ránk. http://kontenerbudapest.blogspot.hu/

  Pinned: 24 Aug 2015
 • Konténer szállítás gyorsan. http://kontenerbudapest.hu/epuletbontas-epitesi-tormelek-szallitas/

  Pinned: 27 Jul 2015
 • Ha konténert rendelünk, ne tegyünk bele vegyi anyagot, ne töltsük túl és ha közterületen áll gondoskodjunk, hogy ne lopják el. http://kontenerbudapest.hu/

  Pinned: 28 Jun 2015
 • Béreljen konténert, hogy ne okozz gondot a nagy mennyiségű hulladék és annak elszállítása. http://kontenerbudapest.hu/

  Pinned: 28 May 2015
 • Konténer bérlés Budapest egész területén. Keressen minket bátran. http://kontenerbudapest.hu/

  Pinned: 26 Apr 2015
 • Konténeres sitt szállítás, szemétszállítás Budapesten és környékén!

  Pinned: 3 Dec 2014
Twitter
Tweets by BeckerAndM
Blogger