Épületbontás, építési törmelék szállítás

Épületbontás szolgáltatásunk keretében vállaljuk az alábbiakat:

 • épületbontás szakértelemmel
 • építési törmelék szállítás, sitt szállítás
 • nagyobb mennyiség esetén gépi rakodás

Építkezésnél vagy lakásfelújításnál sokaknak okoz problémát a munkálatok során keletkező bontási törmelék kezelése, építési törmelék szállítása, mivel ez a hulladéktípus nem helyezhető el a normál háztartási hulladéktárolókban.

Erre a problémára kínálunk megoldást a konténer rendelés révén, tekintse meg kedvezményes árainkat: konténer szállítás árak

Épületbontás és építési törmelék szállítás:

+36 30 9 420 320

Bízza profikra az épületbontást!

Az épületbontásról sok embernek egy hatalmas gép és egy lengősúly jut eszébe. Azonban ennél többről van szó. Az épületbontás folyamatát úgy kell kidolgozni, hogy az ne legyen balesetveszélyes senkire és semmire nézve. Cégünk pályafutása során nagy tapasztalatot szerzett az épületbontás területén, ezért szeretnénk Önnek röviden bemutatni az épületbontás fázisait.

 • Engedélyek: Mindenekelőtt be kell szerezni a különböző engedélyeket az illetékes hatóságoktól, enélkül nem lehet megkezdeni az épületbontást.
 • A bontás előtt a baleset megelőzés érdekében először el kell távolítani a kéményt, a tetőcserepeket és a tetőszerkezetet, valamint az ablakokat is.
 • Ezután következik a falak összedöntése, ami már a tényleges bontás része.
 • Az utómunkálatok alkalmával kiemeljük a pincerészt és igény szerint tereprendezéssel tesszük mutatósabbá a területet.

Célunk, hogy az épület minél gyorsabban, biztonságosabban és költséghatékonyabban legyen lebontva.

Ha épületbontásra van szüksége, keressen minket bizalommal és megoldjuk a problémáját!

Kisvállalkozóknak, nagy munkához az építőiparban!

Az építkezések elengedhetetlen feltételei az igényeknek megfelelő konténerek, melyekbe az építési törmelékeket, sittet, keletkező hulladékot lehet dobni. Ideális konténert szerezni viszont nem is olyan könnyű, mint hinnénk. Hiszen hiába szállítana a cég jó áron, ha csak Budapest bizonyos kerületeibe szállít. Nem úgy, mint mi!

A Becker és M Kft. Budapest minden kerületébe szállít konténert több méretben, kedvező áron! Szakembereinkkel, és konténerszállító autóinkkal gyorsan ki- és elszállítjuk a konténert és benne az építési hulladékot, így megtisztul az építkezés területe, a szakembereknek könnyen bejárható lesz ismét az épület minden része!

Ezután többé nem kell a konténerszállítással foglalkoznia, csak az építkezési munkálatokkal, hiszen ahogy Önnek is, úgy nekünk is fontos a professzionálisan elvégzett munka.

Kérdéseivel bátran vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, illetve keressen minket bizalommal egyedi igényeivel, és konténereink már rendelkezésére is állnak!

Épületbontás, építési törmelék szállítás!

Épületbontás, építési törmelék szállítás!Épületbontásra szükség lehet egy építkezést megelőzően, tereprendezéskor, egy telek felszabadításakor vagy egy veszélyessé vált ingatlan lebontásakor is. Az első és legfontosabb feladat ilyenkor, hogy találjunk egy olyan céget, ami szakszerűen képes kivitelezni az épületbontást. Ezzel még korántsincsen vége a teendők sorának, mert a lebontott ingatlanból hulladék válik, amihez pedig szükség van konténerre, illetve az építési törmelék szállítására is. Ehhez a feladathoz is kelleni fog egy megbízható szolgáltató.

Az ideális megoldás természetesen az, ha az épületbontás, építési törmelék szállítás együttesen beletartozik egy cég profiljába. Örömmel tudatjuk Önnel, hogy megtalálta, amit keresett, mi pontosan ilyen cég vagyunk! Miért kellene kétszer annyi utánajárással, dupla stresszel és még több feszültséggel kísérve lebonyolítani egy ilyen projektet, amikor egy céget is felkérhet két különböző szolgáltatásra?

Keressen fel minket bizalommal épületbontás, építési törmelék szállítás ügyében, szakértő csapatunk rendelkezésére áll!

Épületbontás képek


Facebook

YouTube

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Épületek bontását és a törmelék elszállítását vállaljuk. http://kontenerbudapest.hu/epuletbontas-epitesi-tormelek-szallitas/

  Pinned: 29 Aug 2015
 • Termőföld és töltőföld konténeres szállítása Budapesten és vonzáskörzetében. http://kontenerbudapest.hu/termofold-szallitas/

  Pinned: 25 Aug 2015
 • Munkánkat csak a legjobb gépekkel és konténerekkel végezzük. http://kontenerbudapest.hu/gepparkunk/

  Pinned: 25 Aug 2015
 • Konténeres szállítást bízza ránk. http://kontenerbudapest.blogspot.hu/

  Pinned: 24 Aug 2015
 • Konténer szállítás gyorsan. http://kontenerbudapest.hu/epuletbontas-epitesi-tormelek-szallitas/

  Pinned: 27 Jul 2015
 • Ha konténert rendelünk, ne tegyünk bele vegyi anyagot, ne töltsük túl és ha közterületen áll gondoskodjunk, hogy ne lopják el. http://kontenerbudapest.hu/

  Pinned: 28 Jun 2015
 • Béreljen konténert, hogy ne okozz gondot a nagy mennyiségű hulladék és annak elszállítása. http://kontenerbudapest.hu/

  Pinned: 28 May 2015
 • Konténer bérlés Budapest egész területén. Keressen minket bátran. http://kontenerbudapest.hu/

  Pinned: 26 Apr 2015
 • Konténeres sitt szállítás, szemétszállítás Budapesten és környékén!

  Pinned: 3 Dec 2014
Twitter
Tweets by BeckerAndM